Vrijwilliger worden?

PVC tennis heeft veel vrijwilligers en daar is de vereniging erg blij mee. Maar PVC is ook nog op zoek naar een aantal vrijwilligers!
Vrijwilligers zijn onmisbaar en belangrijk voor het functioneren van de vereniging.

Waar zou jij graag de vereniging willen helpen? Je hebt een aantal keuzes.

  • Met een bestuursfunctie? We kunnen nog iemand gebruiken die zich op hoofdlijnen bezig houdt met het onderhoud van onze banen en de beheerder van ons sportpark Stichting de Noordpunt.
  • Met technische zaken? We kunnen nog wel iemand gebruiken die zich op hoofdlijnen bezig houdt met competitie, het open toernooi en aanspreekpunt is voor de tennisschool MTennis.
  • Met een deelname aan de activiteitencommissie? We kunnen nog wel iemand gebruiken die op hoofdlijnen bezig is met activiteiten die binnen de vereniging georganiseerd worden.
  • Met het organiseren van een activiteit? We kunnen nog wel mensen gebruiken die het leuk vinden om een keer een toernooi te organiseren zoals BBQ thuisblijverstoernooi, 85+ toernooi of Grandslam toernooi?
  • Met deelname aan de werkgroep vrijwilligers? We kunnen nog wel iemand gebruiken die zich bezig houdt met het werven van vrijwilligers
  • Als verenigingscompetitieleider (VCL)? We kunnen nog wel iemand gebruiken die zich bezig houdt met het inschrijven van teams voor de voor- en najaarscompetitie.
  • Met sponsoring? We kunnen nog wel iemand gebruiken die zicht bezig houdt met het werven van nieuwe sponsoren meer ook het onderhouden van de huidige sponsoren.

Met een vrijwilligersfunctie of -dienst verdienen leden de vrijwilligersbijdrage terug. Bij een meer structurele vrijwilligersbijdrage zoals lid van een werkgroep of commissie is er naast het terugverdienen van de vrijwilligersbijdrage ook een jaarlijkse financiƫle vergoeding!

Hieronder een overzicht van de organisatie en de vacatures bij PVC tennis.

Heb je vragen of wil je doorgeven hoe jij PVC tennis wilt helpen?
Je kan altijd iemand van het bestuur aanspreken of mailen naar [email protected]