PVC tennis

PVC tennis is een kleine, recreatieve, sportieve en gezellige tennisvereniging met ongeveer 300 (jong)volwassen leden. Veiligheid voor de leden staat bij PVC hoog in het vaandel.

Er worden veel activiteiten georganiseerd in de vorm van toernooien. Ook zijn er een paar keer per week toss en koffietennis momenten.

Spelers van verschillende speelsterktes, van de beginnend en ervaren recreant, tot de meer gevorderden zijn lid van de club. Competitie- en recreatief tennis gaat dan ook uitstekend samen. Spelplezier staat voorop en dat 365 dagen per jaar op kunstgras!

PVC tennis is gesitueerd op het Marco van Basten Sportpark en is qua locatie uitermate geschikt voor tennissers uit de wijken Oog in Al, Welgelegen, Schepenbuurt, Nieuw Engeland en Lombok. PVC tennis beschikt over 4 kunstgrasbanen en een clubhuis met horecafaciliteiten waar de gezelligheid goed tot z’n recht komt.

Een kleine vereniging heeft zo zijn voordelen. Iedereen voelt zich snel thuis  en de contacten zijn snel gelegd. Er zijn altijd wel mensen die zin hebben om een leuke tennispartij mee te spelen.