Activiteiten

PVC tennis organiseert heel het jaar door leuke en gezellige activiteiten. Wil je weten wat de eerstevolgende activiteit is? Kijk hiervoor in de clubagenda.

Wintertoernooi
In januari is er het wintertoernooi. Een leuk dubbeltoernooi waarbij leden een niet lid mogen meenemen om kennis te laten maken met de sport. Het toernooi wordt altijd gezellig afgesloten met een hapje en drankje.

Openingstoernooi
Het openingstoernooi is een laagdrempelig toernooi voor alle leden. Een leuk toernooi voor nieuwe leden om kennis te maken met de leden en de vereniging. Deze vindt meestal eind maart plaats.

Voorjaarscompetitie
In april en mei vindt de voorjaarscompetitie plaatst.

Grandslamtoernooi
In juli staat er weer een dubbeltoernooi op de planning wat zicht kenmerkt door veel gezelligheid. Het Grandslamtoernooi. Ook dit word afgesloten met een hapje en een drankje.

PVC open
In augustus vindt het jaarlijks PVC open plaats. Een toernooi voor leden van de KNLTB georganiseerd door PVC.

Clubkampioenschappen
De clubkampioenschappen vindt plaast in september. er wordt gestreden om de eerste plek binnen de vereniging. De spelers worden ingedeeld op niveau.

Najaarscompetitie
In september en oktober vindt de najaarscompetitie plaatst.

85+ toernooi
In november vindt het laatste toernooi plaats van het jaar. Het 85+ toernooi. Een toernooi voor jong en oud waarbij de samen met de tennispartner 85 jaar of ouder moet zijn.

Heb je vragen over activiteiten of toernooien? Mail naar [email protected]