Lid worden?

Het is hard gegaan, maar het is toch echt zover: we hebben helaas een tijdelijke ledenstop op het algemeen lidmaatschap en studentenlidmaatschap. Heel goed om te zien dat zo veel mensen lid willen worden bij onze vereniging maar helaas betekent het wel dat  we deze lidmaatschappen voor nu niet meer kunnen bieden.

Wil jij graag tennissen tussen 09.00-18.00? Dan kan je nog wel daglid bij ons worden! Op deze momenten zijn de banen nog niet dusdanig bezet om daar een stop op te zetten. Word daglid!

Als je hier geen interesse in hebt maar toch graag algemeen lid of studentenlid wilt worden kan je op de wachtlijst gezet worden. Mail hiervoor naar Sophia van der Graaf via [email protected].

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ook hiervoor kan je terrecht bij Sophia.

 

Lidmaatschapsvorm Contributie Speelrecht
Algemeen lidmaatschap €199,00* Gehele week tot 23:00

Algemeen lidmaatschap winter

€149,00* Gehele week van 1 oktober t/m 1 maart
Studentenlidmaatschap €169,00* Gehele week tot 23:00
Studentenlidmaatschp winter €119,00* Gehele week van 1 oktober t/m 1 maart
Daglidmaatschap €159,00* Gehele week tot 18:00
 
*Er wordt van ieder lid een vrijwilligersbijdrage gevraagd van €50,-. Deze is inbegrepen in de contributie en wordt teruggestort na uitvoeren van twee vrijwilligersdiensten.
 
Het contributiejaar loopt van 1 april t/m 31 maart. Het lidmaatschap wordt elk jaar stilzwijgend verlengd.
 
Lidmaatschap opzeggen?
Het stopzetten van je lidmaatschap kan tot uiterlijk 30 december. Vul het opzegformulier in en stuur het naar [email protected]. De opzegging is pas verwerkt nadat je een bevestiging per e-mail hebt ontvangen.

Bij opzegging na 30 december wordt €25,- in rekening gebracht voor het reeds betaalde lidmaatschap aan de KNLTB.