Woordje van de voorzitter 📢 - april 2024

15 april 2024


Hier ben ik weer! In de rubriek ‘’woordje van de voorzitter’’ vertel ik je wat er speelt binnen de vereniging en waar het bestuur mee bezig is. Ik probeer dit altijd kort en krachtig te houden zodat jij tijd overhoudt om te doen wat je leuk vind: tennissen! Ik wil je graag toch veel vertellen. Lees je hem helemaal door?

ALV en jaarborrel
Op maandag 25 maart was de ALV en jaarborrel. Helaas was deze editie niet druk bezocht. Jammer, want als lid kan je dan natuurlijk van je horen!
Toch benieuwd naar wat er is besproken? Dit staat natuurlijk in de notulen. Deze ontvang je over 6 weken met het volgende 'woordje van' of in een aparte mail.
Wist jij dat Fred Griffioen en Ruud Kikkert nu behoren tot het rijtje 'bijzondere leden'? Sinds afgelopen ALV zijn ze bestuurder af. Twee koppen lager lees je er meer over.
En wist jij dat Heleen te Wierik verkozen is tot vrijwilliger van het jaar? Ze zet zich al jaren in voor de barcommissie en neemt steeds meer taken op zich. Daarnaast heeft ze dit jaar ook nog eens het vrijwilligersuitje georganiseerd. Dan ben je op die dag als vrijwilliger alsnog actief bezig. Dankjewel Heleen! Voor jouw inzet voor de vereniging.
 
Oproep voor hulp/vrijwilligers
PVC tennis heeft veel vrijwilligers en daar is de vereniging erg blij mee. Maar PVC is ook nog op zoek naar een aantal vrijwilligers!
Vrijwilligers zijn onmisbaar en belangrijk voor het functioneren van de vereniging. Tijdens de ALV hebben we er al bij stilgestaan maar ook via deze weg vraag ik er aandacht voor. Waar zou jij graag de vereniging willen helpen? De keuze die je hebt lees je hier: https://www.pvctennis.nl/vrijwilliger
 
Bijzondere leden
Na jaren lang inzet van Fred en Ruud in het bestuur is het tijd om als vereniging iets terug te doen! Tijdens de ALV heb ik ze daarom in het zonnetje gezet. Fred is in één klap ere lid geworden. Normaal wordt je eerst lid van verdiensten maar met alles wat Fred heeft gedaan voor de vereniging was daar geen sprake van. Fred heeft uiteindelijk 13 jaar in het bestuur gezeten. Ruud is benoemd tot lid van verdiensten. Meer dan terecht natuurlijk want Ruud heeft 7 jaar in het bestuur gezeten.
Zie je ze op de baan? Vergeet ze dan niet te feliciteren met deze titel want die hebben ze beide verdiend en dat mag natuurlijk gezegd worden!
 
Voorjaarscompetitie
Je hebt het misschien al gemerkt maar er is in de weekenden minder ruimte om vrij te spelen. Dit komt door de voorjaarscompetitie waarbij teams van PVC Tennis de banen nodig hebben om te spelen. De voorjaarscompetitie is begin juni afgelopen.
Vind jij het leuk om bij een team een keer in te vallen? Neem dan contact op met Paul Creemers. Hij is VCL en kan je toevoegen aan de reserve lijst. Mail hiervoor naar [email protected] 
 
Laddercompetitie
Vind je het leuk om tegen andere leden van jouw niveau een wedstrijdje te spelen op het moment waarop het jou uitkomt? Doen dan mee met de PVC ClubLadder.
Meer informatie vind je hier: https://www.pvctennis.nl/laddercompetitie
 
Wijziging adres
Ben je pas geleden verhuisd of ga je binnenkort verhuizen? Vergeet dan niet je adreswijziging door te geven aan  Sophia van de ledenadministratie ([email protected]). Bij verhuizing heb je waarschijnlijk andere zaken aan je hoofd, maar we houden ons ledenbestand graag up-to-date.
 
Bestuur
Zoals jullie hebben kunnen lezen zijn Fred en Ruud geen bestuursleden meer. Gelukkig heeft Paul Damoiseaux aangegeven te willen helpen. Na een goed gesprek en natuurlijk goedkeuring vanuit de ALV is besloten dat Paul toe treedt tot het bestuur, in ieder geval voor een jaar. Daar ben ik natuurlijk super blij mee, want met het wegvallen van Fred en Ruud is er veel wat opgepakt moet worden. Komende tijd zal daar de meeste aandacht naar toegaan.
 
Hopelijk heb je het gehaald tot deze laatste zinnen en weet je wat er speelt binnen de vereniging.
Dit was hem weer. Tot het volgende ‘’woordje van de voorzitter’’.
 
Groet, Jeroen van Dam – Voorzitter PVC tennis

Nieuwscategorieën