Woordje van de voorzitter 📢 - mei 2024

29 mei 2024


Hier ben ik weer! In de rubriek ‘’woordje van de voorzitter’’ vertel ik je wat er speelt binnen de vereniging en waar het bestuur mee bezig is. Ik probeer dit altijd kort en krachtig te houden zodat jij tijd overhoudt om te doen wat je leuk vind: tennissen!
 
Oproep voor hulp/vrijwilligers
In mijn vorige woordje van de voorzitter heb ik het je al verteld maar graag breng ik het nog eens onder de aandacht. Waar zou jij graag de vereniging mee willen helpen? De keuze die je hebt lees je hier: https://www.pvctennis.nl/vrijwilliger
Vrijwilligers zijn onmisbaar en belangrijk voor het functioneren van de vereniging. Gelukkig heeft PVC tennis veel vrijwilligers en daar is de vereniging erg blij mee. Maar nog niet alle vacatures zijn ingevuld en dus is PVC nog op zoek!

ALV en jaarborrel
Was je erbij op maandag 25 maart? Dan weet je wat er is besproken. Was je er niet bij maar ben je toch benieuwd? Het verlag heb je 29 mei ontvangen.
 
Najaarscompetitie
Ja, je leest het goed! Het gaat over de najaarscompetitie. De voorjaarscompetitie is nog niet afgelopen, maar de inschrijving voor de najaarscompetitie is alweer gestart. De speeldata vind je hier en via deze link kan je je inschrijven.
Iedereen kan meedoen aan de KNLTB Najaarscompetitie Je kan je inschrijven als team, maar ook individueel. Wacht niet te lang want inschrijven kan maar t/m 4 juni 2024.
 
Clubkampioenschappen
Ik heb zin in de zomer man! Dat is het thema dit jaar. Dit jaar zijn de clubkampioenschappen van vrijdag 28 juni t/m zondag 30 juni. Het hele weekend  zal er verhit gestreden worden voor eeuwige roem. Win je? Dan kom je uiteraard op het PVC kampioenen bord! Doe gezellig mee. Inschrijven kan via de volgende link. Nadat de inschrijving is gesloten, zal de organisatie je aan een dubbelpartner koppelen.
 
PVC Open Dubbel Toernooi
Het houdt niet op met al die leuke toernooien. Het duurt nog even, maar van 19 t/m 25 augustus is het PVC Open Dubbel toernooi. Zet je hem in je agenda? De organisatie stuurt je later de inschrijflink.
 
Jubileum KNLTB
Het 125 jarig jubileum van de KNLTB is voor twee particulieren een mooie aanleiding om hun collectie tennisgeschiedenis te tonen. Het adres van Galerie Waterbolk is Schoutenstraat 10 te Utrecht. De tentoonstelling is te zien van 6 t/m 29 juni, van donderdag t/m zaterdag 13.00-19.00. Elke tennisliefhebber is van harte welkom!
 
Bestuur
Naast de dagelijkse gang van zaken zijn we met de aanvulling met Paul Damoiseaux in het bestuur druk bezig met de organisatiestructuur opnieuw aan het inrichten en taken goed te verdelen. Ook zijn we bezig met de toekomst van PVC. Hier willen we maandag 24 juni 2024 een sessie aan wijden waarbij we graag met jou als lid in gesprek gaan. Heb je goede ideeën? Dan hoor ik dat graag! Aanmelden kan makkelijk via een antwoord op deze mail.
 
Hopelijk heb je het gehaald tot deze laatste zinnen en weet je wat er speelt binnen de vereniging.
Dit was hem weer. Tot het volgende ‘’woordje van de voorzitter’’.
 
Groet, Jeroen van Dam – Voorzitter PVC tennis

Nieuwscategorieën