Woordje van de voorzitter 📢 - mei 2023

03 mei 2023


Hier ben ik weer! In de rubriek ‘’woordje van de voorzitter’’ vertel ik je wat er speelt binnen de vereniging. Dit probeer ik altijd kort en kracht te houden zodat jij tijd over houd om te doen wat je leuk vind: tennissen! Dit woordje is wel iets langer dan normaal. Lees je hem toch helemaal door?

Overlijden Joop Baars
Helaas begint dit ‘’woordje van’’ met verdrietig nieuws. Joop Baars is op 11 april jl. overleden. Hij speelde al enige tijd niet meer maar heeft daarvoor jaren deelgenomen aan de alternatieve seniorencompetitie en andere activiteiten. Hij zorgde altijd voor een vrolijke sfeer met zijn humor en grappen. Als bestuur wensen wij zijn familie veel sterkte toe!

Contract verlenging Mtennis
Jij als lid hebt er niets van gemerkt maar in april hebben we het contract met tennisschool Mtennis met 3 jaar verlengt! Hier zijn we erg blij mee omdat Mtennis goed aansluit bij onze vereniging. Mtennis streeft er altijd naar om iedereen die wilt trainen te laten trainen! We kijken er naar uit om komende jaren weer samen te werken.

Openingstoernooi
Vlak voor het nieuwe seizoen en de competitie vinden we het als vereniging leuk om een openingstoernooi te organiseren. Helaas is dit niet gelukt dit jaar vanwege te kort aan vrijwilligers. Wil jij ons als vereniging helpen bijvoorbeeld met het organiseren van een toernooi? Laat het me weten!

PVC Tennis klaar voor de toekomst
Op 12 april zijn Ed (secretaris) en ik met 6 leden in gesprek gegaan over de toekomst van PVC. In de bijlage de besproken punten die ik graag met je deel. Vind jij je in de uitkomsten? Komende tijd gaan we aan de slag continuïteit onderhoudsploeg, barbezetting en voorraadbeheer, nieuwe leden meer betrekken bij de vereniging en de schoonmaak van het tennishonk verbeteren.

Baanregelement
Graag benoem ik 2 punten uit het baanregelement omdat deze misschien bij jou niet bekend zijn.
- Het meenemen van een introducé mag doordeweeks niet tussen 19.00 en 21.00 uur (prime time).
- Het is niet toegestaan voor een dubbelspel 2x een uur met 2 personen af te hangen i.p.v. 1x een uur met 4 personen.
Mocht er na jou niemand hebben gereserveerd, is het gedoogd om te blijven spelen. KNLTB.Club is momenteel bezig met de optie doorhangen. Hierbij kan je de baan na je verstreken speeltijd opnieuw reserveren als niemand anders deze geboekt heeft. Wanneer deze optie beschikbaar is laat ik je dat uiteraard weten.

Uitslag stemming
Vanaf woensdag 5 april t/m woensdag 19 april heb jij kunnen stemmen over het voorgenomen bestuursbesluit om aan te sluiten bij het advies van de commissie baanvernieuwing (kunstgrasbaan met een witzandvulling). In totaal hebben er 118 leden gestemd. 104 voor en 14 tegen. Omdat de meerderheid is gehaald wordt het voorgenomen besluit een definitief besluit.

Tennishonk
Wist jij dat er in het honk een doos is met leuke spelletjes? Deze mogen gebruikt worden door alle leden. Heb je zin in het spelen van een spelletje? Pak gerust! Daarnaast staat er sinds half april een kleine opvangbak naast de voordeur voor oude tennisballen. Dus gooi je oude tennisballen niet in de afvalbak maar gooi ze in de kleine opvangbak. We kunnen er andere blij mee maken en het is beter voor het milieu.

Hopelijk heb je het gehaald tot deze laatste zinnen en ben je op de hoogte van wat er alle speelt binnen de verenging.
Dit was hem weer. Tot het volgende ‘’woordje van de voorzitter’’.

Groet, Jeroen van Dam – Voorzitter PVC tennis 

Nieuwscategorieën Nieuwsbericht