UPDATE: Minder baan-reserveringsmogelijkheden ivm LED-verlichting

14 november 2020


Zoals in onze vorige berichtgeving aangegeven is het vervangen van de baanverlichting door de Firma Watt-Lamp lastig te plannen.
De planning voor installatie van de nieuwe verlichting verschuift daarom helaas een week. Er zijn leveringsproblemen van componenten en Watt-Lamp heeft te maken met ziekte.

Voor volgende week kan dus weer gewoon worden gereserveerd, voor de week van 23 t/m 27 november geldt dus:

Hinder overdag: banen zijn beperkt beschikbaar
Hinder ’s avonds: banen zijn alleen beschikbaar voor training
In de ClubApp is te vinden welke tijden beschikbaar zijn om te tennissen.

De werkzaamheden beginnen op maandag 16 november en lopen door t/m vrijdag 20 november. Dit is onder voorbehoud omdat de frima Watt-Lamp met corona gevallen te maken heeft. Watt-Lamp begint met de banen 1 t/m 3, later in de week wordt de verlichting van baan 4 vervangen. Overdag kan niet getennist worden op de baan/banen waar ze bezig zijn. ’s Avonds kan alleen getraind worden, de andere banen zijn dan nog niet voorzien van verlichting. Je kunt dus ook niet reserveren dan! En mogelijk dat ondanks een baanreservering het tennisspel kort gestaakt moet worden i.v.m. het verplaatsen van installatiemateriaal.

We hopen natuurlijk dat de installatie spoediger verloopt dan gepland, waardoor de banen weer vrijkomen. Dit zullen wij weergeven in de ClubApp. Onze boodschap voor deze dagen: hou rekening met hinder en beperkte reserveringsmogelijkheden.
We hopen op jullie medewerking.

Namens het bestuur van PVC tennis
Fred, Ruud, Jeroen en Sophia

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

sportpark Marco van Basten

Kanaalweg 174
3533 HL Utrecht