Nieuwsbrief november

15 november 2020


Naast de losse updates die je van ons ontvangt, sturen we hierbij  weer eens een nieuwsbrief. Hierin vertellen we je graag wat er speelt binnen de vereniging.

PVC Pubquiz
Markeer alvast zaterdag 28 november 2020 in je agenda, want dan vindt de grote (digitale) PVC Pubquiz plaats. Helaas kunnen we er nog niet al te veel over vertellen  maar het belooft erg leuk te worden! Meer informatie volgt deze week.

Tennistraining
Van onze 300 leden volgen er dit seizoen ongeveer 140 wekelijks tennistraining. Dat is erg veel! Wij vinden dat ontzettend leuk: het zorgt voor binding tussen de (vaak nieuwe) leden en hopelijk voor binding met PVC Tennis!

Volgend seizoen door met tennissen?
Hopelijk blijf je ook komend jaar met veel plezier lid van de vereniging. Als je vanwege verhuizing, blessure of een andere reden komend seizoen niet meer bij PVC Tennis kunt tennissen, meldt dit dan op tijd (uiterlijk vóór 31 december 2020) via [email protected] Als wij de mail na deze datum ontvangen, moeten wij de (KNLTB) kosten van € 25 in rekening brengen.

Coronavirus
Het nieuwe coronavirus speelt helaas nog steeds een grote rol in ons leven. Je kunt met iemand hebben getennist, die later besmet blijkt te zijn. Wij willen je daarom op het volgende wijzen: informeer, bij een positieve test, jouw mede speler(s) van de dagen ervoor. Alleen samen krijgen we het virus onder controle.

TRIAS Fysiotherapie en sportrevalidatie
Wist je dat je op twee momenten in de week als PVC lid gratis naar het spreekuur van één van de fysio's van TRIAS toe kunt voor blessures, vragen en advies. Meer info: https://www.pvctennis.nl/vitaliteit

Onderhoudsploeg
De onderhoudsploeg is druk bezig met achterstallig onderhoud, daarnaast zorgen ze iedere vrijdagochtend ervoor dat onze banen er weer strak bij liggen. Ook is er sinds kort een 2e container op het terrein gezet voor opslag van spullen. Deze wordt zo snel mogelijk weer voorzien van een leuke afbeelding. Om de container hiervoor gereed te maken, zijn diverse vrijwilligers nodig. Aanmelden kan door middel van inschrijving via een dienst/Hulp bij onderhoud.

‘Denk en doe mee met tennisvereniging PVC’
Op zondag 1 november hebben we een oproep gestuurd om mee te denken en mee te doen. Heb je interesse om iets extra’s te doen? We horen het graag, spreek ons aan of stuur een mail naar [email protected] We zijn benieuwd naar jullie reacties en ideeën!

Namens het bestuur,
Fred, Ruud, Jeroen en Sophia

Nieuwscategorieën Nieuwsbrief

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

sportpark Marco van Basten

Kanaalweg 174
3533 HL Utrecht