"denk en doe mee met Tennisvereniging PVC"

01 november 2020


Ondanks dat het een tijd geleden is dat wij van ons hebben laten horen, hebben we niet stil gezeten.

Het nieuwe coronavirus vraagt nog steeds onze aandacht, uiteraard ook die van jou! We willen deze mail graag gebruiken om onze dank uit te spreken. Het is fijn om te zien hoe flexibel jullie zijn wat betreft de steeds wisselende maatregelen en zich hier ook aan houden. Doordat jullie stuk voor stuk jullie verantwoordelijkheid nemen, kunnen we blijven tennissen. Heel fijn om te zien!

Naast het coronavirus, zijn wij ook bezig met de evaluaties van dit seizoen en de planning voor volgend seizoen. Hierbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken, vandaar de oproep:

"denk en doe mee met Tennisvereniging PVC"


Vrijwilligersinzet

Omdat wij verbinding en gezelligheid binnen de vereniging belangrijk vinden, zijn we op zoek naar leden die iets extra's kunnen betekenen voor de vereniging. Vraag jezelf af: wat vind ik leuk om te doen, waar ben ik goed in en hoeveel tijd kan ik er in steken? Een invulling als vrijwilliger kan een rol binnen een commissie zijn, denk aan de communicatiecommissie of sponsorcommissie , maar kan ook eenmalig het ondersteunen van een clinic zijn, je inzetten voor een goed doel of het bedenken van een thema avond. Eigen ideeën zijn meer dan welkom!
 
Bestuursfunctie
Daarnaast zijn we op zoek naar aanvulling van het bestuur, vijf bestuursleden kunnen immers meer dan vier. Als je interesse hebt of meer hierover wil weten, dan gaan we graag het gesprek met je aan!
 
Verenigingscompetitieleider (VCL)/ Verenigingstoernooileider (VTL)
Binnen de vereniging hebben we Paul Creemers als onze VCL, hij regelt de praktische zaken en communicatie rondom de competitie. Wij zijn op zoek naar meer leden deze rol willen vervullen en alvast een VCL-cursus willen doen, zodat daarna de taken onderling verdeeld kunnen worden. Ook zijn we op zoek naar VTL's binnen de vereniging. Binnenkort starten voor beide rollen de online cursussen, het gaat om 2 avondsessies van 19.30 tot 20.45 uur. Heb jij hier interesse in, laat van je horen!
 
We horen graag van jullie, spreek ons aan op de baan of stuur een mail naar [email protected] 
We zijn benieuwd naar jullie reacties en ideeën!

Namens het bestuur,
Fred, Ruud, Jeroen en Sophia

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

-

sportpark Marco van Basten

Kanaalweg 174
3533 HL Utrecht