Vrijwilligers bij PVC

Zoals bij alle verenigingen heeft ook PVC vrijwilligers nodig. Naast de bestuursleden :

  • Voorzitter
  • Penningmeester
  • Lid onderhoudscommissie
  • Lid paviljoencommissie

hebben we nog meer vrijwilligers nodig. De jeugdcommissie bestaat uit ouders die hun kinderen begeleiden naar de wedstrijden in de jeugdcompetitie. De onderhoudscommissie bestaat uit een aantal mannen/vrouwen dat wekelijks de banen op en top verzorgt. In de pauze altijd een kop koffie en een heerlijke koek. De paviljoencommissie is van groot belang voor het bemensen van de bar in ons paviljoen. Zij verzorgen het beroemde drankje na afloop van de wedstrijden en/of de lessen. Onder supervisie van een barcoördinator worden de drankjes geschonken. Deze barcoördinator is verantwoordelijk voor openen en sluiten van het paviljoen. Wil je je aanmelden? Neem contact op met paviljoencoordinator@pvctennis.nl

Seniorencommissie 50+

Zij zorgt voor de alternatieve competitie binnen onze vereniging. Het gaat naast het sportieve, vooral ook om de gezelligheid. Zoals je ziet, is er genoeg te doen als vrijwilliger. Wij hebben ook een vrijwilligersbeleid, waardoor bepaalde functies een kleine vergoeding krijgen.

Bardiensten

Benieuwd wanneer jij je ook alweer had ingeschreven? Of wil je juist weten wanneer jij je kan inschrijven?

Het bardienstrooster voor tijdens het PVC Open Toernooi in augustus is hierin nog niet opgenomen.

Inschrijven bardienst

Wil jij je inschrijven voor een bardienst, dit kan door vóór 1 juni door een e-mail te sturen naar bar@pvctennis.nl. Bekijk in het bardienstrooster (hierboven) welke datums nog vrij zijn.

2017 © Copyright - Tennisvereniging PVC Utrecht
Facebook
Facebook
Instagram