Gratis contributie? Ja, dat kan bij Tennisvereniging PVC!                   Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar toch is het, onder bepaalde omstandigheden uiteraard, mogelijk om bij TV PVC de contributie van een heel jaar terug te krijgen. TV PVC is op zoek naar sponsors en jullie kunnen ons daarbij helpen. Sponsors zijn belangrijk voor de vereniging. Met de inkomsten zijn we in staat om de leden van TV PVC nog beter te faciliteren. Ieder lid dat nu een sponsor voor een groot winddoek (15 * 2 m) aanbrengt, krijgt de contributie van een heel jaar terug! Zo hopen we gebruik te maken van de kracht van alle leden van de vereniging. Als je het doet dan staat er een mooie beloning te wachten. Vraag bijvoorbeeld een bedrijf in de buurt, of het bedrijf waar je werkt om een sympathieke vereniging te ondersteunen én tegelijkertijd de naamsbekendheid van zijn/haar bedrijf te vergroten. Misschien ben je zelf die ondernemer. Dit plan kent alleen maar winnaars! De spelregels:

  • De nieuwe sponsor is aangebracht na 1 september 2017.
  • De nieuwe sponsor gaat een contract aan voor 4 jaar met Tennisvereniging PVC.
  • De korting op de contributie geldt éénmalig en betreft de netto contributie, dus zonder de vrijwilligersbijdrage.
  • De korting geldt voor het jaar nadat de door jou aangebrachte sponsor het contract heeft getekend en het eerste jaar betaald heeft.
  • De korting geldt voor één spelend lid uit een gezin. Dus niet voor alle kinderen en/of vader/moeder.
  • Breng je twee of meer sponsoren aan, dan krijg je ook meer jaren korting.

Voor het aanbrengen van een nieuwe sponsor, meer informatie of ondersteuning bij de uitleg aan een potentiële sponsor kun je contact opnemen met de penningmeester Ruud Kikkert, penningmeester@pvctennis.nl.

De Handige Meeuwen, Onderhoud, renovatie en verbouwingen: gespecialiseerd in de wijken Oog in Al, Nieuw Engeland, Lombok, Muntkwartier en de Schepenbuurt. Omdat er bijzondere en mooie huizen staan in een prettige omgeving en niet in de minste plaats omdat we graag lokaal werken, we wonen zelf in dit prachtige stukje Utrecht

Koch en Compaijen Notarissen: voor alle notariële diensten kunt u er terecht, een toegankelijk kantoor, ook wat de prijs betreft. Onze efficiënte manier van werken leidt tot een snelle en slagvaardige afhandeling van uw zaak, waarbij  klantvriendelijkheid voorop staat. Mensenwerk op Maat!

Kapsalon Mulder: aan de Laan van Nieuw Guinea, al jaren 1 van de toonaangevende kapsalons van Utrecht en omgeving. De rij prijsbekers van (inter)nationale wedstrijden in onze etalage demonstreert het succes van onze medewerkers: daar zijn we trots op!

Douwe Egberts: Onze buren: we tennissen letterlijk ‘onder de rook’ van Douwe Egberts. En uiteraard schenken we DE koffie!

LTG Europe: de ervaren alleskunners in LED-verlichting. Levering van oplossingen die aansluiten bij uw eisen en wensenpakket. Voor industrie, kantoorcomplex en gezondheidszorg, van supermarkt tot schoolgebouw. En nu ook voor LED sportveldverlichting, een betaalbare oplossing voor iedere sportvereniging.