KNLTB competitie

Bij onze vereniging heb je de mogelijkheid om competitie te spelen. Je kunt je daarvoor inschrijven met een team dat uit minimaal 4 personen bestaat. Dat kunnen 4 dames, 4 heren of 2 dames en 2 heren zijn. Je wordt door de KNLTB ingedeeld in poules van 4, 7 of 8 teams en speelt dan 6 of 7 keer tegen andere teams in de regio. Er wordt uit en thuis gespeeld.

Wanneer speel je?

De voorjaarscompetitie wordt in april en mei gespeeld en de najaarscompetitie in september t/m november. Via onze site wordt bekend gemaakt wanneer er weer ingeschreven kan worden. Het is een ideale manier om met tennissers van andere verenigingen een gezellig partijtje te tennissen en het is meteen een leuk dagje of avondje uit. De verenigingscompetitieleider Johnny Dekker, hij is gerechtigd leden aan een team toe te voegen en kan al je vragen over de competitie beantwoorden via competitie@pvctennis.nl.

Wil je nu al competitie spelen?

Er is altijd voldoende vraag naar invallers en zelfs nog naar vaste spelers, dus meld je vooral aan via competitie@pvctennis.nl!

Najaarscompetitie: gemend dubbel 50+ Kampioen!

8-11-2019

We hebben het klaar gespeeld, geheel op eigen kracht, we zijn KAMPIOEN Gemengd dubbel 50+ Vrijdag – 2e klasse – Afdeling 4.

Voordat we helemaal met de voetjes van de vloer gaan: als alle afdelingen uit 8 teams bestaan, dan is 12,5% van alle deelnemende teams kampioen. We staan dus niet alleen!

Desalniettemin, hulde aan iedereen. En zeker aan de vier matadors die afgelopen vrijdag de Heksenmeppers op een gelijkspel wisten te houden. Enerverende partijen, waarvan er twee pas in een super-tiebreak werden beslist.

Aan het eind van een competitie is er plaats voor een evaluatie. Dat heeft de KNLTB-app al voor ons gedaan, maar hier toch een korte samenvatting.

Anneke Bakker, 8 gespeeld, 8 gewonnen

Helma van Bezu, 10 gespeeld, 8 gewonnen

Ewald Nuhn, 8 gespeeld, 7 gewonnen

Ruud Kikkert, 6 gespeeld, 5 gewonnen

Marijke Kikkert, 7 gespeeld, 5 gewonnen

Paul Damoiseaux, 4 gespeeld, 4 gewonnen

Hans van Essen, 6 gespeeld, 4 gewonnen

Cockie Streng, 2 gespeeld, 2 gewonnen

Hans Bakker, 4 gepeeld, 2 gewonnen

Annemarie de Klerk, 1 gespeeld, 1 gewonnen

Iedereen is ‘doorgeselecteerd’ voor een volgende competitie!

Vrijdagmiddag hebben we de feestelijkheden ingezet, samen met de sportieve verliezers van de Heksenmeppers. En we zullen die feestelijkheden afsluiten met een gezamenlijke maaltijd. Dat komt dan in plaats van een rondrit op de platte kar!

Voor nu kan het genieten nog even doorgaan. Wie weet gaan we voor een vervolg in de voorjaarscompetitie 2020!