Open Dubbel Toernooi PVC 2019

Schrijf je nu in!

KNLTB competitie

Bij onze vereniging heb je de mogelijkheid om competitie te spelen. Je kunt je daarvoor inschrijven met een team dat uit minimaal 4 personen bestaat. Dat kunnen 4 dames, 4 heren of 2 dames en 2 heren zijn.

Je wordt door de KNLTB ingedeeld in poules van 4, 7 of 8 teams en speelt dan 6 of 7 keer tegen andere teams in de regio. Er wordt uit en thuis gespeeld.

Wanneer speel je?

De voorjaarscompetitie wordt in april en mei gespeeld en de najaarscompetitie in september t/m november. Via onze site wordt bekend gemaakt wanneer er weer ingeschreven kan worden.

Het is een ideale manier om met tennissers van andere verenigingen een gezellig partijtje te tennissen en het is meteen een leuk dagje of avondje uit.

De verenigingscompetitieleider Johnny Dekker, hij is gerechtigd leden aan een team toe te voegen en kan al je vragen over de competitie beantwoorden via competitie@pvctennis.nl.

Wil je nu al competitie spelen?

Er is altijd voldoende vraag naar invallers en zelfs nog naar vaste spelers, dus meld je vooral aan via competitie@pvctennis.nl!

Introductie

Beste Competitie leden,

Zoals de meeste al weten, is Johnny vertrokken naar het mooie Curaçao en neem ik zijn verantwoordelijkheden over als VCL.

Daarom een kleine introductie over mijzelf voor de mensen die mij nog niet kennen.

Ik ben Michelle, bijna net zoon grote tennisfan als Johnny. En mocht je een balletje met me willen slaan mag je me altijd een berichtje sturen.

Ik ben 27 jaar oud, pre-master student Biologie en hou van de natuur, duurzame initiatieven,  reizen, sporten en lekker creatief bezig zijn.

Ik ben zelf niet zo super goed met watsapp, dus mochten jullie vragen hebb

en kunnen jullie altijd even bellen of een mailtje sturen. Die ik zo snel mogelijk probeer te beantwoorden.

Persoonlijk heb ik heel veel zin, om jullie competitie zo goed mogelijk te laten verlopen. Alles is wel nog nieuw voor me, dus het zal af en toe nog een beetje zoeken geblazen zijn. Maar samen komen we er vast helemaal goed uit!

Sportieve groet, Michelle

Contact : competitie@pvctennis.nl / +31650737798