KNLTB competitie

Bij onze vereniging heb je de mogelijkheid om competitie te spelen. Je kunt je daarvoor inschrijven met een team dat uit minimaal 4 personen bestaat. Dat kunnen 4 dames, 4 heren of 2 dames en 2 heren zijn. Je wordt door de KNLTB ingedeeld in poules van 4, 7 of 8 teams en speelt dan 6 of 7 keer tegen andere teams in de regio. Er wordt uit en thuis gespeeld.

Wanneer speel je?

De voorjaarscompetitie wordt in april en mei gespeeld en de najaarscompetitie in september t/m november. Via onze site wordt bekend gemaakt wanneer er weer ingeschreven kan worden. Het is een ideale manier om met tennissers van andere verenigingen een gezellig partijtje te tennissen en het is meteen een leuk dagje of avondje uit. De verenigingscompetitieleider Paul Creemers, hij is gerechtigd leden aan een team toe te voegen en kan al je vragen over de competitie beantwoorden via competitie@pvctennis.nl. Via de mail, website en facebook wordt bekend gemaakt wanneer leden zich kunnen inschrijven voor deelname aan de competitie.

Wil je nu al competitie spelen?

Er is altijd voldoende vraag naar invallers en zelfs nog naar vaste spelers, dus meld je vooral aan via competitie@pvctennis.nl!