Opening nieuwe ‘Honk’ 01-09-2018

Zaterdag 1 september 2018 heeft de feestelijke opening plaatsgevonden van het gerenoveerde onderkomen van PVC tennis.

In de maanden en dagen ervoor is een grote groep van vrijwilligers bezig geweest om het onderkomen tiptop in orde te krijgen. Zoals voorzitster Miep van Hees in haar openingstoespraak vermeldde, is de vereniging in haar dagelijkse bestaan voor een belangrijk deel van die vrijwilligers afhankelijk. Al die vrijwilligers kregen van haar dan ook een grote pluim!

In haar toespraak gaf Miep een kort beeld van de ruim 35-jarige historie van de vereniging. Een beeld vol dierbare herinneringen die gedeeld werden met een kleine honderd aanwezigen. Aanwezigen, die gezien hun leeftijd en reacties, veel van de herinneringen delen.

De echte opening en het doorknippen van de linten werd verricht door twee oud-gedienden, Co Versteeg en Karel Kuitenbrouwer. Gezamenlijk knipten zij de linten aan flarden, die in de openslaande deuren waren gespannen. Karel Kuitenbrouwer werd even later door de voorzitster toegevoegd aan een exquise groep: de ereleden! Een wandtegel in het nieuwe onderkomen vermeldt de namen van de ereleden.

PVC voetbal luisterde de feestelijkheden extra op met een prachtige wandversiering die nu een prominente plaats inneemt in het nieuwe onderkomen.

In een stralend zonnetje kon iedereen daarna genieten van een lekkere BBQ (verzorgt door één van onze sponsors) en een koel drankje. De prachtige nieuwe terrasoverkapping zorgde ervoor dat iedereen beschut was tegen te veel zonlicht.

Het was een leuke opening, gezellig en goed verzorgd en goed bezocht! Iedereen, zowel in het voor proces, de verbouwing en tijdens de opening, bedankt!